dimecres, 16 d’octubre del 2013

Projecte Public Art Project

S'ha posat en marxa una nova edició del projecte col·laboratiu i multidisciplinar  Public Art Project, impulsat per iEARN-Pangea, l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Centre de Recursos Pedagògics del Bages.
Es tracta d'una proposta adreçada a l'alumnat del cicle superior de primària, l'ESO i Batxillerat, que té per objecte crear un recull d'informació sobre obres d'art públic d'arreu del món. El projecte té dimensió internacional, per la qual cosa la llengua de treball és l'anglès.
L'aportació que hi fa cada grup participant és la presentació d'una obra d'art públic. Per fer aquest treball s'utilitzen diverses eines de Google, l'ús de les quals és molt simple i, a més, està molt detallat en un tutorial que hi ha a disposició dels participants.
L'activitat té caràcter interdisciplinari i es pot abordar tant des de l'àmbit de les llengües estrangeres, com des de l'educació artística o les ciències socials. La proposta té un alt component competencial, ja que posa en pràctica diferents estratègies d'aprenentatge i de comunicació aplicades a la realitat propera a l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada